You really got me, got me good

Nej vafan! Nu får jag ta och blogga lite mera, har ju inte bloggat klokt på evigheter känns det som. Jag antar att det blir så när man är sjuk. Mina senaste dagar har jag hostandes tillbringat framför min kära tv med en filt och tusen glas vatten.
Jag är sällskaps beroende just nu, fast världens finaste hund har hållt mig sällskap!

Nu är jag så sjukt jävla glad, mitt liv är så himla underbart just nu! Solen skiner, jag har underbara vänner, på torsdag är det valborg, det är snart sommar, jag får ett syskon om en månad, jag fyller år om någon vecka och jag fick en moppe i lördags, kan det bli bättre? Nope :D
OCH ALLA JÄKLA LÄXOR ÄR FÄRDIGA ATT LÄMNAS IN! WIIE!

Men nu skall jag faktiskt gå och borsta mitt hår, klä på mig myskläder och kolla lite på tv med Tina.


you know how to keep me smilin'

Sjuk, igen. Det var bara en månad sen jag var sjuk, usch fy och blä. Bara jag blir frisk till valborg så är allt lungt. Har ingen större lust att blogga, så nu skall jag kura ner i soffan och se på tv! :)

Och Elin, jag tycker du kan köpa lite godis och komma hit!



My life would suck without you

Imagine a circle, it has no end.
It shows how long I´ll be your friend.
Only when death do us apart
I´ll keep our memories in my heart


090413

Jag ligger här i min säng och gör absolut ingenting. Febern stiger och mitt rum blir allt mer stökigt. Jag vet egentligen inte hur i hela friden jag lyckas få mitt rum så jävla stökigt. Jag städade det för ungefär tre dagar sen kanske och det ser redan ut som en vecka i ett tält på fårö, och det är inte okej. Men nu skall jag faktiskt göra lite nytta, jag skall packa, städa och sedan åka till min käre far och tjockis-Tina. Wihooo, snart får jag en liten söt lillasyster eller lillebror! :D




090412

Jag längtar så himla mycket tills sommaren. Ljumma sommarnätter, mysigt folk, bad och massa sol. Finns det något bättre? Sommaren 2009 kommer bli så jävla lyckad! Lääängta!<3




                               

You make it easier when life gets hard

Jag struntade att följa med på en påskmiddag hos familjen Christiansson, vet inte riktigt varför jag inte följde med. Det känns som att jag börjar bli lika sjuk som en sjuk Sixten, och han är verkligen sjuk. Så här skall jag sitta i min ensamhet en solig söndagskväll, febrig, hostig, uttråkad och kolla på massa sorliga filmer och tycka synd om mig själv. Men egentligen är det inte ett dugg synd om mig, usch. Jo juste, jag har växtvärk! FYFAN! Vem fan är 15 jävla år och har växtvärk?!

Och jag måste bara tillägga att denna låt är helt finfin! Jag är kär i Jason Mraz idag!
http://www.youtube.com/watch?v=9iraoHE6JlY

Nu skall jag gå och laga mat. Det skulle sitta fint med sushi, men icke sa nicke. Det finns lax, baah.


And I got it under my trunk, under my truuunnkk, lalalalalaaa

Gårdagen var riktigt nice! Drog ner till palissaderna typ vid sju, var där ett tag med massa folk. Sen vidare till almedalen och myste.

Just nu har jag ingen större lust att blogga, därför blir det bara små inlägg. Men det blir bättre, ha det!




det är toppen, baby!



ÖGONGODIS!



Sitter just nu och väntar på Mathilda, hon är så jävla långsam! Vi skall cykla bort till farmor & farfar. PÅSKÄGG!
Jag går liksom bara och väntar på att jag skall få massa påskägg, när är det man får påskägg egentligen? haha.
Jag tror jag börjar bli förkyld också, hatar det!


Kulkul



Ibland vaknar jag av att jag asgarvar, det är helt sjukt.

Imorse vaknade jag av att jag asgarvade. Jag drömde att Mathilda la upp mat till mamma och mamma sa stopp det räcker och Mathilda bara fortsätter att hälla på mat, jag börjar asgarva och sen vaknar jag av att jag garvar. Man känner sig så jävla töntig då. Men iallafall, varje gång detta har hänt så har det blivit en bra dag, så det blir antagligen en super dag!


MYSPYS!

Bilderna säger allt <3










Lost



Jag måste bara nämna Evangeline Lilly, Kate i Lost. Hur cool är inte hon?
Jag var hemma hos Sixten i helgen, och vi bestämde oss för att se ett antal avsnitt av Lost. Har fan inte tänkt på hur mycket jag saknade det. Förut älskade jag Lost och såg alla avsnitt om och om igen men jag fick annat för mig och glömde bort det. Men nu när vi såg det i lördags så insåg jag egentligen hur mycket jag älskar Lost och Kate!
Vem skulle inte vilja vara den coola tjejen som typ kysser alla hetingar och bara är allmänt cool? Dessutom är hon alltid svettig och smutsig men ser ändå så jävla snygg ut! Plus att hon får pussa på Sawyer hela tiden!
Så alltså om 20 minuter skall jag se Lost för första gången på evigheter, förutom i helgen dårå, men skit samma.

Ät inte gul snö gott folk!
/ Nenne

Skamvrån!



Jag & min syster har alltid en tendens att förstöra massa saker, mest Mathilda men det händer mig ungefär två gånger i månaden att jag har sönder saker. Idag var en sådan dag, och igår om jag tänker efter, och förra veckan. Iallafall, förra veckan var det min finfina skinnjacka som gick sönder, som nu är lagad, och i fredags var det min finfina väska som gick sönder, som nu också är lagad, och idag var det en vägg jag förstörde, med en kniv, men det var inte meningen, inte så mycket iallafall. Och sen så tog vi sönder datan också, som inte går att laga. Jag kan bara säga att min mor inte är så himla glad idag, inte Håkan heller för den delen. Jag tror att min mamma skriver om mig i en liten bok varje kväll innan hon går och lägger sig.
' Idag kissade Lina i tv:n och målade på vår bil, men bara med nagellack så det gör inte så mycket '

Usch, jag borde verkligen sitta i skamvrån.

Bond. James Bond.
/ Nenne

Livet leker



Har inte bloggat på ett tag som ni kanske har märkt. Just nu händer det inte så mycket i mitt liv. Mitt påsklov består mest av trevliga människor, härliga stunder och solsken!

I lördags satt jag upp studsmattan. När Linnea, min lillasyster kommer hem hit efter en vecka hos hennes mamma är det första Håkan säger: Nu vill jag att du tar det lungt, andas, och bryt inte nacken! Linnea började skrika högt som satan och nästan dog av lycklighet, hon tycker verkligen att studsamattan är bättre än julafton, söte. Så nu tillbringar jag min mesta tid vid studsmattan med Linnea.

Elin är i Wien med Texas och kommer inte hem förens fredag natt. Dock har hon har köpt en shutter shades tröja till mig :D Elin har varit bortrest sen i fredags och jag saknar henne som fan redan, usch.

I söndags var det precis en månad tills jag fyller år, ingen människa har nog aldrig längtat så mycket som jag gör efter en födelsedag! HAPPYFACE! :D

Du får mig att le som ingen annan
/ Nenne


RSS 2.0