When your lips find the back of my neck

Dina ord. Dina kyssar. Dina andetag. Allt du är.

Con que juegas?

Mallisbilder, ohyes indeed!

du är mitt universum älskling.

Det är fint när någon vet varenda detalj om dig. Inte för att du ständigt påminner dom, utan för att de är uppmärksamma.

Hur kan det vara jag som får ligga där, mot hans axel, sovandes och vakna upp av att han kysser min panna? Hur kan det vara så, att någon som jag får älska någon som han. Jag förstår ingenting och det snurrar i mitt huvud.. Men så länge jag får älska dig så får det snurra hur mycket som helst i huvudet, jag bryr mig inte ett dugg faktiskt.
Te quiero.



Förälskelse. Kärlek. Hud. Andetag. Händer. Hjärtan. Tänder. Tungor.

Fjorton timmar utan hans hand i min och det kryper i kroppen. Rastlösheten. Läser lite i min bok (Anna Gavalda, Gud vad jag älskar franska författarinnor). Äter ett kinderägg. Röker en cigarett. Klappar hunden. Skickar ett sms. Läser tidningen. Tittar på ett italienskt tv-program med dåliga skämt. Skäms. Virar hans kofta dubbla varv runt min kropp. Hans kind är så varm och jag får alltid sova på hans arm. Jag kommer att frysa så mycket i natt.
Fjorton timmar utan hans hand i min och det kryper i kroppen. Rastlösheten. Äter choklad. Sväljer fyra alvedon. Sjunger lite. Skickar ett sms. Läser tidningen. Skäms. Virar hans tröja dubbla varv runt min kropp. Hans kind är så varm och jag får alltid sova på hans arm. Jag kommer att frysa så mycket i natt.

Oh there you are.

Now all your love is wasted?
Then who the hell was I?
Now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines


Natten kommer att tillbringas med världens vackraste varelse.
Jag älskar dig.

lelove

RSS 2.0